Βρεφονηπιακός Σταθμός

Παρασκευή, 11 Μάρτιος 2011

Η  λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου προσφέρει σωστό ξεκίνημα στις αυριανές προσωπικότητες, βασισμένο στις κρυστάλλινες αρχές, αξίες και ιδανικά της Πίστης μας.

Με επιστημονικά δεδομένα ότι η προσχολική ηλικία είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο θα στηριχθεί το μέλλον του παιδιού και ότι κατά την περίοδο αυτή αναπτύσσεται σωματικά και πνευματικά περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο της ζωής του, η ευθύνη για σωστή διαπαιδαγώγηση είναι μεγάλη.

Στόχος μας...

 

 

Ατμόσφαιρα αγάπης....

 

Νηπιαγωγοί  ειδικευμένες σε προγράμματα νηπιακής, προνηπιακής και βρεφικής ηλικίας, ¨αγκαλιάζουν¨ καθημερινά το κάθε παιδί, σαν μια ξεχωριστή προσωπικότητα και σε συνεργασία με την οικογένεια, στοχεύουν στο να μεγαλώσουν υγιή και ευτυχισμένα παιδιά.

Με μεράκι, αφοσίωση και πολλή διάθεση προσφοράς, οι παιδαγωγοί μας δημιουργούν ατμόσφαιρα στοργής και αγάπης, αποδοχής και σεβασμού, ενθάρρυνσης και επικοινωνίας.

Η ζεστασιά της  ψυχής των στελεχών του Βρεφονηπιακού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου, σε συνδυασμό με την οργάνωση και τις σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους, είναι ένας ¨κόσμος¨ στον οποίο αληθινά χαίρεται να ζει το παιδί !

 

 

Πλεονεκτήματα.....

 

 

Προγράμματα....

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να εκφραστούν μέσα από το καθημερινό ευχάριστο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει:

 

Επικοινωνία....

Διευθυντής: κ. Σουλιώτης Δημήτριος

54ου Συντάγματος ΕΛ.ΑΣ

τηλ.: 24210 23257

Fax: 24210 26330
Email : brefikosimd@yahoo.gr

Πρόγραμμα για την ανάπτυξη ηθικών αξιών και προφορικής έκφρασης στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως