Δεύτερη αποστολή χρημάτων για το συσσίτιο στο Ρουστάβι της Γεωργίας

Τετάρτη, 22 Δεκέμβριος 2010

Με την ευκαιρία των μεγάλων εορτών των Χριστουγέννων, το Ίδρυμα «Λειτουργοί Υγείας της Αγάπης» της Ι. Μητρόπολης Δημητριάδος, απέστειλε μία ακόμη δόση χρηματικής ενίσχυσης για τη λειτουργία συσσιτίου «ΚΑΛΟΣΥΝΗ», στην πόλη Ρουστάβι της Γεωργίας. Πρόκειται για το ποσό των 3.000 €, και με τα χρήματα αυτά συμπληρώθηκε το σύνολο των 12.000 € που είχε τεθεί ως στόχος για όλη τη χρονιά.

Τα μέλη της αποστολής των «Γιατρών της Αγάπης», που επισκέφθηκαν την Τιφλίδα και το Ρουστάβι, το προηγούμενο δεκαήμερο, διαπίστωσαν από κοντά την αναγκαιότητα λειτουργίας του εν λόγω συσσιτίου. Για τα 500 άτομα που σιτίζονται καθημερινά, το συσσίτιο αποτελεί ίσως και τη μοναδική παρηγοριά και στήριγμα.

Με τα χρήματα που στέλνει το Ίδρυμα «Λειτουργοί Υγείας της Αγάπης» της Μητροπόλεώς μας, εξασφαλίζεται η διατροφή 100 σιτιζομένων, ενώ τα υπόλοιπα έξοδα λειτουργίας καλύπτονται με τη συνεργασία του Δήμου του Ρουστάβι, της εκκλησίας και διαφόρων χορηγών.

Το Δ. Σ. του Ιδρύματος ευχαριστεί όσους συνέβαλαν και στήριξαν την προσπάθεια αυτή στο Ρουστάβι κατά το 2005 και καλεί όποιον επιθυμεί να συνδράμει το έργο που επιτελούν οι «Γιατροί της Αγάπης», να απευθυνθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη 152 - Ανθ. Γαζή) τις πρωινές ώρες ή στα τηλέφωνα 24210 35920 - 24210 65651 ή να καταθέσει το ποσό που επιθυμεί στον αριθμό λογαριασμού 267/29606132 της Εθνικής Τράπεζας, ενημερώνοντας στα παραπάνω τηλέφωνα, ώστε να αποσταλεί η σχετική απόδειξη.