Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

"ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ" 2013

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου, 2013

    Η 15η  Δεκεμβρίου έχει ανακηρυχθεί, από το Δ.Σ. του Σ/Σ/Κρατουμένων Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", ως "ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ". Την ημέρα αυτή, ο Σύλλογος, πραγματοποιεί διάφορες εκδηλώσεις, εντός και εκτός των φυλακών, με αποκορύφωμα την μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση που πραγματοποιείται σε κεντρική αίθουσα του Βόλου και του Αλμυρού.

    Εφέτος, η γιορτή, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14/12, στις 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος (Κ. Καρτάλη 152).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

*    Ενημερωτική ομιλία από τον π. Θεόδωρο Μπατάκα, Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου και χαιρετισμοί.

  •   Το θεατρικό έργο: «ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΕΞΙ ΠΡΑΞΕΙΣ» που έγραψαν οι ανήλικοι μαθητές κρατούμενοι του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Βόλου, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους κ. Αποστολίας Κοτζαγιώτου και θα το παρουσιάσουν μαθητές και μαθήτριες του 2ου Λυκείου Βόλου, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη του Καλλιτεχνικού Οργανισμού του Δήμου Βόλου κ. Μαβίδη.
  •   Παραδοσιακά τραγούδια από ομάδα μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βόλου, υπό την δ/νση του Καθηγητή Μουσικής κ. Βασίλη Αγροκώστα.
  •   Χριστουγεννιάτικα ποιήματα και τσιγγάνικα τραγούδια από τρία τσιγγανόπουλα, μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αλιβερίου Ν. Ιωνίας Βόλου.

    Τιμή προσκλήσεως: 3,00 Ε ή μια σακούλα  τρόφιμα για την ενίσχυση της διακονίας του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ".

     Στην πόλη του Αλμυρού, η εκδήλωση για την "ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ",  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15/12 στις 11:30 π. μ. στο Πνευματικό Κέντρο «ΚΑΤΑΦΥΓΗ» του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Δημητρίου Αλμυρού, με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο Συλλόγου, με θέμα: «Η προσφορά του Συλλόγου ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» στην Τοπική Κοινωνία».

 







ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ