Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Πανηγύρεις Αγίου Αθανασίου

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου, 2013



Την μνήμη του Μεγάλου Αθανασίου, Πατριάρχου Αλεξανδρείας τιμά η Εκκλησία μας την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Α. Αγίου Αθανασίου Άνω Λεχωνίων, όπου την παραμονή θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της Εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χρυσοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα ομιλήσει.

Β. Αγίου Αθανασίου Δράκειας, όπου την παραμονή θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της Εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Ιουστίνου Κωνσταντά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Γ. Αγίου Αθανασίου Άλλης Μεριάς, όπου την παραμονή θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της Εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Δ. Αγίου Αθανασίου Βελεστίνου, όπου την παραμονή θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της Εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ε. Αγίου Αθανασίου Ανηλίου, όπου την παραμονή θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιουστίνου Κωνσταντά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της Εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στ. Αγίου Αθανασίου Μεγαλοβρύσου Αγιάς, όπου την παραμονή θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός. Ανήμερα της Εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

 





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ