Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Δράσεις του Κέντρου Νεότητος Αλμυρού

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου, 2013



    Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013, τα παιδιά του Δημοτικού και Γυμνασίου πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα στον φιλόξενο χώρο του Κέντρου Νεότητος Αλμυρού, παρακολουθώντας την ταινία που προβλήθηκε, στα πλαίσια της Κινηματογραφικής Λέσχης, "Πέρα από το Φράχτη". Αφού κεράστηκαν, ακολούθησε μία σύντομη συζήτηση με θέμα την ταινία και σ' αυτό το οποίο επικεντρώθηκαν ήταν το πάθος της πλεονεξίας.

   Η επόμενη προβολή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 5.00 το απόγευμα στο Κέντρο Νεότητος, κατά την οποία θα προβληθεί η ταινία: "Γνωρίστε τους Ρόμπινσονς".

   Την ίδια ημέρα, Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στις 7.30 το απόγευμα, οι νέοι του Συνδέσμου Νέων έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα. Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Επαρχίας Αλμυρού Πρωτ. Γεώργιος Μπέκας, ο οποίος ευχήθηκε προς τους παρισταμένους να έχουν μια ευλογημένη και δημιουργική χρονιά, ενώ επαίνεσε τον Υπεύθυνο Προγραμμάτων του Κέντρου Νεότητος, π. Ευστάθιο Βαρβαρέλη για τους κόπους τους οποίους καταβάλει, έτσι ώστε το Κέντρο να καταστεί κυψέλη δημιουργίας, έκφρασης και καταφυγής για τους νέους της επαρχίας Αλμυρού

   Ακολούθησε συζήτηση για τα θέματα της χρονιάς και μερικοί από τους συμμετέχοντες μοιράστηκαν εμπειρίες τους από πρόσφατα προσκυνήματά τους στο Άγιον Όρος.

   Η επόμενη συνάντηση για νέους και νέες 18-35 χρονών θα γίνει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 7.30 το απόγευμα, στον δεύτερο όροφο του Κέντρου Νεότητος.

 




Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ