Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Να αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας προς τον συνάνθρωπο» Επιδόθηκαν οι διορισμοί στα νέα μέλη των Φιλοπτώχων Ταμείων(video)

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου, 2013



Τους διορισμούς των νέων μελών των Δ/κών Συμβουλίων των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων και των «Σπιτιών Γαλήνης»  για την τριετία 2013 - 2015, επέδωσε τη Δευτέρα 11/2, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πν. Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κατ΄ αυτήν, η υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πρεσβυτέρα Αντωνία Παπαγεωργίου έκανε τον απολογισμό του παρελθόντος έτους. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος απευθύνθηκε στους παρευρισκομένους, τονίζοντάς τους τη σπουδαία διακονία την οποία θα αναλάβουν το επόμενο διάστημα.

Τόνισε χαρακτηριστικά, ότι «είναι η περίοδος όπου πρέπει να αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη προς τον συνάνθρωπο, που πηγάζει από το λόγο του Ευαγγελίου. Πρέπει να αναζητήσουμε όλους όσοι έχουν πραγματική ανάγκη βοηθείας. Πρέπει να φανούμε δίκαιοι και τίμιοι διαχειριστές των χρημάτων που μας εμπιστεύεται ο λαός και να μην αδικήσουμε κανέναν...  Και πρέπει οπωσδήποτε, να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε ψυχικά τους ανθρώπους. Να μην επιτρέψουμε να απελπιστεί και να αισθανθεί μόνος του κανένας. Αναζητήστε στις ενορίες σας, ευκαιρίες συνάθροισης και επικοινωνίας των ανθρώπων...»

Τελειώνοντας, ευχαρίστησε την κοινωνική υπηρεσία της Ιεράς Μητροπόλεως για το έργο που επιτελεί, καθώς επίσης και όλους, για την εθελοντική προσφορά τους.

Η εκδήλωση, ολοκληρώθηκε με την επίδοση των διορισμών στα νέα μέλη των Δ/κών Συμβουλίων των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων και των Σπιτιών Γαλήνης, από τον Σεβασμιώτατο.

 




Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ