Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Α΄ Χαιρετισμοί - Πανηγύρεις Αγίων Θεοδώρων

Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2013



  Η Ακολουθία της Α΄ Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου θα ψαλεί την Παρασκευή 22/3 στους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Τοπικής Εκκλησίας.

 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Βόλου, στις 7 μ.μ. Ο κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει και κατά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στον εορτάζοντα Ιερό Ναό.

 

  Την μνήμη των Αγίων Θεοδώρων πανηγυρίζουν, επίσης, οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Α. Αγίων Θεοδώρων επαρχίας Αλμυρού

Την παραμονή της εορτής, την ακολουθία των Χαιρετισμών θα τελέσει ο π. Χρήστος Παλάγγας, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Ιουστίνου Κωνσταντά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Β. Αγίων Θεοδώρων Πλατανιδίων

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

2η Ακολουθία Χαιρετισμών

2η Ακολουθία των Χαιρετισμών για τους εργαζομένους θα τελείται κάθε Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου από τις 9 έως τις 10.15 μ.μ. και στον Ιερό Ναό Αγίου  Μοδέστου Μελισσατίκων από τις 10 έως τις 11 μ.μ.

 





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ