Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως - Γ' Κατανυκτικός Εσπερινός

Πέμπτη, 4 Απριλίου, 2013



Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Βόλου θα λειτουργήσει την Κυριακή 7/4 (Σταυροπροσκυνήσεως) ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, όπου θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

 

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, ο οποίος θα τελέσει το μνημόσυνο της μητέρας του εκ Βόλου καταγομένου Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεώς του Πρωτ. Θεμιστοκλή Τσιτσιρίκη.

 

Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Ο κ. Χρυσόστομος θα βρίσκεται στην περιοχή μας, στο πλαίσιο του Συνεδρίου για τον αείμνηστο Θεολόγο Νίκο Νησιώτη, που διοργανώνει η Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών, το Σάββατο 6/4 στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

 

Γ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός

Το απόγευμα τις 6.30 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Βόλου ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Γ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού, στο τέλος του οποίου θα συνεχίσει την σειρά των πνευματικών ομιλιών του για την εφετινή Μεγάλη Τεσσαρακοστή, με γενικό θέμα «Ημέρες προσευχής»





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ