Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Πανηγύρεις Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης

Παρασκευή, 17 Μαϊου, 2013   Την Τρίτη 21/5 η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη των Αγίων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης. Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι ο ομώνυμος Ιερός Ναός στην παραλία του Βόλου, όπου την παραμονή στις 7 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Δημητριάδος κ. Ιγνατίου και Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού.

 

Την μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης πανηγυρίζουν, επίσης:

Α. Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βελεστίνου

Την παραμονή θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα ομιλήσει. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

 

Β. Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βρύναινας

Την παραμονή θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Βασιλείου Ακριβοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Νεκταρίου Υφαντίδη, Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Άνω Ξενιάς, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

 

Γ. Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γαύριανης

Την παραμονή θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Νεκταρίου Υφαντίδη, Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Άνω Ξενιάς, ο οποίος θα ομιλήσει. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

 

Δ. Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Μαράθου

Την παραμονή θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

 

Ε. Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης 111 Π.Μ.

Την παραμονή θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ' αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος και ανήμερα πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 

ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ