Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Πανηγύρεις Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου

Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2013



Την μνήμη των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου τιμά η Εκκλησία μας το Σάββατο 29/6 και στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Α. Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου Νέας Ιωνίας

Την παραμονή, στις 7.30 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χορτοστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Στις 9 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος των Αγίων. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα τελέσει Χειροτονία νέου Διακόνου.

Στις 6.30 μ.μ. θα ψαλεί ο μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση των Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου, κατά την οποία θα ομιλήσει ο Πρωτ. Θεόδωρος Παπασακελλαρίου, Εφημέριος του Ι. Ν. Αγίου Βασιλείου Βόλου.

 

Β. Αγίων Αποστόλου Πέτρου & Παύλου Αργαλαστής

Την παραμονή θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Την μνήμη των Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου πανηγυρίζουν, επίσης, οι ομώνυμοι Ιεροί Ναοί στο Κατηχώρι και στο Σκλήθρο Αγιάς.





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ