Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Η Σύναξη των Αγίων 12 Αποστόλων και των Αγίων Πάντων

Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2013



   Την Σύναξη των Αγίων 12 Αποστόλων πανηγυρίζει η Εκκλησία μας την Κυριακή 30/6 και στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

 

Α. Αγίων Αποστόλων Αγριάς

   Την παραμονή θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα τελέσει την Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου. 

 

Β. Αγίων Αποστόλων Παλαιοκάστρου

   Την παραμονή θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα ομιλήσει. 

   Η μνήμη των Αγίων 12 Αποστόλων τιμάται, επίσης, πανηγυρικώς στους ομώνυμους Ιερούς Ναούς στους Κωφούς Αλμυρού, στους Νερομύλους Αγιάς και στο ομώνυμο Παρεκκλήσιο του Ι. Ναού Αγίας Αικατερίνης Βόλου.

 

Η Εορτή των Αγίων Πάντων

   Την Ίδια ημέρα, Κυριακή των Αγίων Πάντων, πανηγυρίζει το ομώνυμο Παρεκκλήσιο του Γηροκομείου Βόλου. Την παραμονή θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα ομιλήσει. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του π. Σπυρίδωνος Παγωνάρη.

 





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ