Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στη Ζαγορά Πανηγύρεις Αγίας Παρασκευής

Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2013 

Την μνήμη της Αγίας Μάρτυρος Παρασκευής της Αθληφόρου εορτάζει, την Παρασκευή 26/7, η Εκκλησία μας. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

 

Α. Αγίας Παρασκευής Βόλου

Την παραμονή της εορτής, στις 7 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Β. Αγίας Παρασκευής Ζαγοράς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα τελέσει την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου π. Γεωργίου Σταύρου.

 

Γ. Αγίας Παρασκευής Σούρπης

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Δ. Αγίας Παρασκευής Τσαγκαράδας

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και ανήμερα πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Των Ιερών Ακολουθιών θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Σεβαστιανός Ζερβός, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

 

Ε. Αγίας Παρασκευής Λαμπινούς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και ανήμερα πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Των Ιερών Ακολουθιών θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Επιφάνιος Δημητρίου, Ιεροκήρυκας, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

 

Στ. Αγίας Παρασκευής Αργαλαστής

Την παραμονή της εορτής, στις 8 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αθανασίου Κολλά, Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ Πορταριάς, ο οποίος θα μεταφέρει τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Αγίου προς ευλογία των πιστών.  Ανήμερα θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Αθανασίου Κολλά, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ