Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Πανηγύρεις Αγίου Παντελεήμονος - Θυρανοίξια νέου Ναού στους Αγίους Θεοδώρους Αλμυρού

Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2013 

Την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού πανηγυρίζει η Εκκλησία μας το Σάββατο 27/7. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

 

Α. Αγίου Παντελεήμονος Ορφανοτροφείου Βόλου

Την παραμονή της εορτής, στις 7 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Β. Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Γ. Αγίου Παντελεήμονος Νέας Αγχιάλου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιουστίνου Κωνσταντά, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 

Δ. Αγίου Παντελεήμονος Αεροπορικής Βάσης Πλιασιδίου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Αποστόλου Θάνου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Αποστόλου Ντόκου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Θυρανοίξια Ι. Ναού Αγίου Παντελεήμονος, χωρίου Αγίων Θεοδώρων Αλμυρού

 

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Παντελεήμονος, στις 7 μ.μ. ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα τελέσει τον Αγιασμό των Θυρανοιξίων του νεόδμητου ομωνύμου Παρεκκλησίου, στο χωρίο των Αγίων Θεοδώρων Αλμυρού.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ