Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Αφιέρωμα στις Καταστροφικές πλάνες και λατρείες στη νέα «Πληροφόρηση»

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2013Κυκλοφορήθηκε το νέο τεύχος της Εφημερίδας «Πληροφόρηση» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2013), στο οποίο φιλοξενείται εκτενές αφιέρωμα στις σύγχρονες καταστροφικές πλάνες και λατρείες.

Στο αφιέρωμα γράφουν:

Α. Ο κ. Λάμπρος Σκόντζος, Θεολόγος, με θέμα «Νεοπαγανισμός: πρόκληση και απειλή»

Β. Ο κ. Ιωάννης Μηλιώνης, Καθηγητής Πληροφορικής, με θέμα «internet, σέκτες και "Νέα Εποχή"»

Γ. Ο Πρωτ. Κων/νος Φλάκης, Εφημέριος Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Βόλου, με θέμα «Γιόγκα: γυμναστική ή πνευματική ανάπτυξη;» και

Δ. Ο Πρωτ. Βασίλειος Γεωργόπουλος, Λέκτορας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, με θέμα «Ανορθόδοξες "θεραπείες" της "Νέας Εποχής"»

Στην 1η σελίδα του τεύχους φιλοξενείται κείμενο του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, με θέμα «Εκκλησία αγάπης και προσφοράς».

Δημοσιεύονται, επίσης, άρθρο της κ. Θεοδώρας Γεωργακοπούλου, με θέμα «Κατασκήνωση Συνδέσμου Νέων», δισέλιδο αφιέρωμα στις πνευματικές και κοινωνικές δράσεις της Τοπικής Εκκλησίας για το τρέχον Ιεραποστολικό έτος, εξασέλιδο με ειδήσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα γεγονότα της τελευταίας περιόδου, ενώ το φύλλο κλείνει με την Επιστολή του Σεβ. κ. Ιγνατίου προς του γονείς, για την έναρξη της νέας Κατηχητικής χρονιάς.

Το νέο τεύχος της «Πληροφόρησης» διατίθεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές, ενώ σε ηλεκτρονική μορφή δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Για να τη διαβάσετε, πατήστε εδώ

 

 

ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ