Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Επίσκοπος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στους Αγίους Αναργύρους Βόλου

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου, 2013



   Την μνήμη των Αγίων Ιατρών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, των εκ Μικράς Ασίας, εορτάζει η Εκκλησία μας την Παρασκευή 1/11.

   Επίκεντρο του εορτασμού στην Τοπική μας Εκκλησία θα είναι ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Βόλου, όπου την παραμονή στις 6 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μπουρούντι & Ρουάντα κ. Ιννοκεντίου, Ιεράρχου του παλαιφάτου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Τον κ. Ιννοκέντιο θα πλαισιώσει ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος.

   Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντων των Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μπουρούντι & Ρουάντα κ. Ιννοκεντίου και του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

   Στις 5 μ.μ. θα τελεστεί ο μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση των Αγίων Αναργύρων.

 

Πανήγυρις στην Πορταριά

   Την μνήμη των Αγίων Αναργύρων τιμά, επίσης, ο ομώνυμος Ιερός Ναός της Πορταριάς. Την παραμονή θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

 





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ