Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση για τα Τσιγγανόπουλα του Αλιβερίου

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου, 2013



Εορταστική εκδήλωση για τα Τσιγγανόπουλα του Αλιβερίου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31/12, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο 10ο Δημοτικού Σχολείο Αλιβερίου Ν. Ιωνίας.

Συγκεκριμένα, ο Σ.Σ.Κ. «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» σε συνεργασία με τη διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου, πραγματοποίησαν εορταστική εκδήλωση, κατά την οποία ο Σύλλογος, προσέφερε σε όλα τα τσιγγανόπουλα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Συλλόγου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος ¨Δημητριάς¨, από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ανταποκρινόμενος στο αίτημα των υπευθύνων της Ακαδημίας.

Την εκδήλωση, τίμησε με την παρουσία του ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον π. Θεόδωρο Μπατάκα, υπεύθυνο του Σ.Σ.Κ. «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», καθώς επίσης και τον κ. Αναστάσιο Γούκο, Διευθυντή του 10ου Δημοτικού Σχολείο Αλιβερίου Ν. Ιωνίας, για την πρωτοβουλία αυτής της εκδηλώσεως. Τέλος, διακρίνοντας το μουσικό χάρισμα των παιδιών που παρουσίασαν υποσχέθηκε τη δημιουργία Μουσικής Χορωδίας για τα παιδιά της περιοχής.  




Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ