Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Αθλητικού Συλλόγου «Δημητριάς»

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου, 2014Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν όλα τα τμήματα του Αθλητικού συλλόγου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, «Δημητριάς» στο Συνεδριακό κέντρο Θεσσαλίας, την Κυριακή 19/1. Εκεί βρέθηκαν οι αθλητές του ποδηλατικού τμήματος, της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας και της ποδοσφαιρικής ομάδας των αντρών του συλλόγου, καθώς επίσης και της νεοσυσταθείσης Ομάδος Καλαθοσφαίρισης .

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  η Υφυπουργός Υγείας κ. Ζέττα Μακρή, οι  Βουλευτές Μαγνησίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη και κ. Πάρης Μουτσινάς, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Γεώργιος Καλτσογιάννης, ο Πρόεδρος του Ε.Π.Σ.Θ. κ. Αναστάσιος Μπατζιάκας, ο Αστυνομικός  Υποδιευθυντής κ. Ιωάννης Τόλιας  και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου «Δημητριάς».

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος, ανέφερε τη μεγάλη του χαρά για τη λειτουργία των τμημάτων του Αθλητικού Συλλόγου. Επαίνεσε όλους όσοι κοπιάζουν για αυτή τη δραστηριότητα της Μητροπόλεως, ενώ υπογράμμισε την προσπάθεια, την πειθαρχία και την ομαδικότητα που επιδεικνύουν οι αθλητές όλα τα χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου.
Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ