Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Διήμερο εκδηλώσεων στη μνήμη του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου στην Ι.Μ. Δημητριάδος. Εθελοντική Αιμοδοσία στη μνήμη του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου.

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2014Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος διοργανώνει εκδηλώσεις μνήμης, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως έξι (6) ετών από την εκδημία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου, του από Δημητριάδος. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 27-28/1 ως εξής:

Την Δευτέρα 27/1/2014, στις 7 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Αναπληρωτού Καθηγητού της Ανωτάτης Εκκλ/κής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης κ. Σωτηρίου Μπαλατσούκα, με τίτλο «Χριστόδουλος, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος, Πνευματικός Ηγέτης»

Το Βιβλίο θα παρουσιάσουν:

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος και

Ο κ. Μιχαήλ Tρίτος, Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Αρχιμ. Επιφάνιος Οικονόμου, Ιεροκήρυξ.

 

Την Τρίτη 28/1/2014, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, ιερουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου και Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

 

Εθελοντική Αιμοδοσία στη μνήμη του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.

Την ίδια ημέρα, από τις 9 π.μ. έως τη 1 το μεσημέρι, στο προαύλιο του Μητροπολιτικού μας Ναού θα διεξαχθεί εθελοντική αιμοδοσία, στην μνήμη του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. Την Αιμοδοσία διοργανώνουν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Μαγνησίας «Αλληλεγγύη», ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Βόλου και ο Σύλλογος Γονέων και ατόμων με μεσογειακή αναιμία.

 
Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ