Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Τα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2014



Τα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου θα εορτάσει ιεροπρεπώς η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, το διήμερο 28-29/1, επί τη εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων, την Τρίτη 28/1, στις 6.30 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, χοροστατούντος του εορτάζοντος Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου. Στο τέλος του Εσπερινού ο κ. Ιγνάτιος θα απονείμει στον πολιό και σεβάσμιο Ιερέα π. Δημήτριο Καπαδούκα, την Ανώτατη Τιμητική διάκριση της Τοπικής Εκκλησίας, τον Χρυσό Σταυρό μετά Διπλώματος, για την πολυχρόνια και Θεοφιλή διακονία του στην Εκκλησία.

Ανήμερα της εορτής, (29/1) θα τελεστεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, προεξάρχοντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, τον οποίο θα πλαισιώσουν οι Κληρικοί της Τοπικής μας Εκκλησίας. Κατά την διανομή του αντιδώρου, ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τις ευχές του Ιερού Κλήρου, των Αρχόντων και του φιλοχρίστου λαού.

 





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ