Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Κυκλοφορήθηκε η νέα «Πληροφόρηση»

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, 2014



Κυκλοφορήθηκε το νέο τεύχος της εφημερίδας «Πληροφόρηση» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, της περιόδου Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2014.

Στην πρώτη και τελευταία σελίδα δημοσιεύονται κείμενα του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου με θέμα: «Όνειρο χειμερινής...Προεδρίας» και «Ονείρου συνέχεια»

 

Εμπεριέχεται, επίσης, αφιέρωμα στο τριώδιο, στο οποίο γράφουν:

Α. Ο Πρωτ. Δημήτριος Κατούνης, Δ/ντής της Σχολής Αγιογραφίας «Διά χειρός», με θέμα «Φαρισαϊσμός, ήτοι "ο θρίαμβος της θρησκείας"»

Β. Ο Αρχιμ. Μάξιμος Παπαϊωάννου, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, με θέμα «Επιστροφή» και

Γ. Ο Πρωτ. Χαρίλαος Παπαγεωργίου, Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως, με θέμα «Όσο συμμετέχουμε στα παθήματα του Χριστού...»

 

Ακολουθεί αφιερώματα στις Γ΄ και Δ΄ Γενικές Ιερατικές Συνάξεις, το οποίο υπογράφει ο Αρχιμ. Επιφάνιος Οικονόμου, Ιεροκήρυκας και στο Τριήμερο Σεμινάριο Πνευματικών (23-25/1/2014), το οποίο υπογράφει ο Αρχιμ. Αθανάσιος Παραβάντσος, Ιεροκήρυκας - Ψυχοθεραπευτής.

 

Το τεύχος ολοκληρώνεται με εξασέλιδο ειδήσεων από την τρέχουσα επικαιρότητα της Τοπικής μας Εκκλησίας, συνοδευόμενο από πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

 

Το νέο τεύχος της «Πληροφόρησης» διανέμεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές και για να το διαβάσετε πατήστε εδώ.

 

 





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ