Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Πραγματοποιήθηκε η 1η Ποδηλατική περιήγηση από το τμήμα ποδηλασίας του αθλητικού συλλόγου «Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ».

Δευτέρα, 16 Μαϊου, 2011



Την πρώτη του περιηγητική βόλτα πραγματοποίησε το τμήμα ποδηλασίας του αθλητικού συλλόγου «Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ» την Κυριακή 15 Μαΐου, με αφετηρία τό προαύλιο του Ι.Ν. Αγ. Κων)νου και Ελένης Βόλου.

Την εκκίνηση ευλόγησε Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος ο οποίος τόνισε : «Η περιηγητική βόλτα είναι μια προσπάθεια που κάνουμε όχι γιατί την έχουμε ως σκοπό, αλλά ως μέσο για να μπορούμε να έχουμε τα παιδιά κοντά μας, να μαθαίνουν να συναναστρέφονται μαζί τους, να μαθαίνουν το ποδήλατο που είναι η καλύτερη λύση στην εποχή μας, όχι γιατί δεν θέλει λεφτά για εισιτήρια, αλλά για οικολογικούς λόγους και γιατί είναι μία πολύ καλή άθληση και για τη ψυχή και το σώμα.»

Επίσης, ο κ. Ιγνάτιος απευθυνόμενος στους γονείς είπε : «Προτείνω στους γονείς να συγκεντρώνονται και οικογενειακά για τέτοιες βόλτες και περιπάτους˙ είναι ό,τι πρέπει και είναι καιρός και στην Ελλάδα να το συνηθίσουμε αυτό το πράγμα. Όσοι ταξιδεύουμε, ξέρουμε πολύ καλά ότι οι ξένοι το μεθοδεύουν με πολύ όμορφο τρόπο. Θα προσπαθήσουμε αυτό να το κάνουμε πράξη στη ζωή μας.»

Η περιηγητική βόλτα τερμάτισε στον Ι. Ν. Αγ. Ανδρέα Φυτόκου, όπου οι συμμετέχοντες πήραν το πρωινό τους γεύμα.




Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ