Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Η εορτή των Αγίων Αναργύρων - Εθελοντική Αιμοδοσία στο Ναό των Αγίων Αναργύρων Βόλου

Παρασκευή, 27 Ιουνίου, 2014



Την μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού τιμά η Εκκλησία μας την Τρίτη 1/7.

Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Βόλου, όπου την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Εθελοντική Αιμοδοσία

Την ημέρα της εορτής και μέχρι το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία για την κάλυψη των ασθενών αδελφών μας, που έχουν άμεση ανάγκη από αίμα, για να μπορέσουν να ξεπεράσουν το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν και να κερδίσουν τη μάχη με τη ζωή, διοργανώνει η Τοπική μας Εκκλησία.

Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί, από κινητό συνεργείο αιμοληψίας, στο προαύλιο του πανηγυρίζοντος Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Βόλου, δεδομένης της εξάντλησης όλων των αποθεμάτων της Τράπεζας Αίματος της Ιεράς Μητροπόλεως, που αυτή τη στιγμή αδυνατεί να συμπαρασταθεί σε έκτακτες περιπτώσεις.

Πανηγυρίζουν, επίσης, οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Αγίων Αναργύρων Αγιάς

Την παραμονή της εορτής, στις 7μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Νεκταρίου Δρόσου, Αρχιερατικού Επιτρόπου Αγιάς, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Αγίων Αναργύρων Πορταριάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Αγίων Αναργύρων Άνω Λεχωνίων

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Δημητρίου Καποδίστρια, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία

 




Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ