Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Επίσκεψη της Εθνικής ομάδας Αστέγων στον Μητροπολίτη μας

Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου, 2014



Αντιπροσωπεία της Εθνικής Ομάδας Αστέγων, με επικεφαλής τον  κ. Χρήστο Αλεφάντη, επισκέφθηκε σήμερα τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Η Εθνική Ομάδα Αστέγων, συνοδευόμενη από τον κ. Αντώνη Δαλούκα, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία της επίσκεψης ως υπεύθυνος της ομάδας για την περιοχή του Βόλου, παρουσίασε  τις δράσεις που αναπτύσσει μέσα από το ποδόσφαιρο και την έκδοση του περιοδικού «σχεδία» ως εργαλεία για την επανένταξη κοινωνικά αποκλεισμένων ανθρώπων στην κοινωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εθνική Ομάδα Αστέγων, που  δημιουργήθηκε το 2007, κάθε χρόνο λαμβάνει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Αστέγων, το οποίο φέτος τον Οκτώβριο  θα διεξαχθεί στο Σαν Ντιέγκο της Χιλής με τη συμμετοχή δύο αθλητών από τον Α. Σ. της Ιεράς Μητροπόλεως  Δημητριάδος «ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ».   

Από την μεριά του ο Σεβασμιώτατος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον  για τον φορέα που ταυτίζεται με το όραμα της ομάδας «Δημητριάς», ενώ τόνισε ότι θα είναι συμπαραστάτης στην προσπάθεια αυτή. Τέλος, τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους.

 




Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ