Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Στην Κέρκυρα ο Σεβ. Μητροπολίτης μας

Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου, 2014Την Κέρκυρα θα επισκεφθεί ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, το Σάββατο 1/11, προσκεκλημένος του Σεβ. Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου, προκειμένου να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για το Πρωτοκύριακο, σε ανάμνηση του θαύματος της απαλλαγής της νήσου από την πανώλη, με θαυματουργική επέμβαση του Αγίου Σπυρίδωνος.

Ο κ. Ιγνάτιος το Σάββατο 1/11 θα συμμετάσχει στον Μέγα Πανηγυρικό, Πολυαρχιερατικό Εσπερινό, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος και την Κυριακή θα προεξάρχει της Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας. 

 

Στις ενθρονίσεις των νέων Μητροπολιτών

Ο Σεβ. κ. Ιγνάτιος θα παραστεί στην τελετή Ενθρονίσεως του νέου Μητροπολίτου Μεγάρων & Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνου, που θα τελεστεί την Παρασκευή 31/10, στις 4 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μεγάρων.

Επίσης, θα παραστεί στην τελετή Ενθρονίσεως του νέου Μητροπολίτου Γρεβενών κ. Δαβίδ, που θα τελεστεί την Κυριακή 2/11, στις 4 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλείου Γρεβενών.

 

ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ