Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου. Μαθητική Θεία Λειτουργία στην Τσαγκαράδα. Υποδοχή Ιερών Λειψάνων στη Μακρυρράχη

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου, 2014



Την μεγάλη Θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Παναγίας εορτάζει η Εκκλησία μας την Παρασκευή 21/11. Στην Τοπική μας Εκκλησία ο εορτασμός θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

 

Πέμπτη 20/11

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα τελέσει υποδειγματική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τσαγκαράδας για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου και του Λυκείου της περιοχής.

Στις 6.00 μ.μ. ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Άνω Βόλου, όπου θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

 

Παρασκευή 21/11

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Εισοδίων Άνω Βόλου θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

 

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων στη Μακρυρράχη

Στις 5.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού, προερχόμενου από την Ιερά Μονή Παναγίας Άνω Ξενιάς, στην είσοδο του Ιερού Ναού Γενεθλίου Τιμίου Προδρόμου Μακρυρράχης. Το Ιερό Λείψανο θα κομίσει ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Νεκτάριος Υφαντίδης.

Θα ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός.

 

Σάββατο 22/11

7.30 π.μ. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία

5 μ.μ. Εσπερινός και Ιερά Παράκληση του Αγίου Παντελεήμονος

 

Κυριακή 23/11

7.30 π.μ. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία

12 μ. Αναχώρηση του Ιερού Λειψάνου

 





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ