Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Ευλογία Πρωτοχρονιάτικης πίττας της Ι.Μ. Δημητριάδος. Εκδηλώσεις παραμονής της Πρωτοχρονιάς

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, 2014



Τέσσερις λατρευτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, 31/12, επί τη υποδοχή του νέου έτους 2015:

Α. Η ευλογία της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιττας της Τοπικής μας Εκκλησίας από τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Ιγνάτιο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, στις 12μ., παρουσία του Ιερού Κλήρου, των τοπικών αρχών, των στελεχών των ενοριών και του ευσεβούς λαού μας.

Β. Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, επί τη μνήμη του Αγίου Βασιλείου, Επισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας, του Μεγάλου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Βόλου, στις 6 μ.μ., χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου.

Γ. Η Ιερά Αγρυπνία, για την υποδοχή του νέου έτους, που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, από τις 9 μ.μ. έως τις 12.30 π.μ., στο τέλος της οποίας θα ευλογηθεί η βασιλόπιττα της ενορίας.

Δ. Ο Εσπερινός του Μεγάλου Βασιλείου, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου, στις 11 μ.μ., χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, Δοξολογία επί τη εισόδω στο νέο έτος και η ευλογία της Βασιλόπιττας της ενορίας.

 





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ