Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Πανηγύρεις Αγίου Βασιλείου και Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ - Δοξολογία επί τω Νέω Έτει

Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου, 2014



 

Τη μνήμη του Αγίου Βασιλείου, Επισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας, του Ουρανοφάντορος και Μεγάλου, πανηγυρίζει η Εκκλησία μας την Πέμπτη 1/1.

Στην Τοπική μας Εκκλησία πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Βόλου, όπου την παραμονή της εορτής, στις 6μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στις 4.30 μ.μ. θα τελεστεί ο Παρακλητικός Κανών στον Άγιο Βασίλειο.

Στις 5.45 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, επί τη μνήμη του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ, στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο που βρίσκεται στο Πν. Κέντρο του Ναού. Ανήμερα της εορτής του Οσίου Σεραφείμ θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 

Στις 11,30 π.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, θα τελεστεί η επίσημη Δοξολογία, επί τη υποδοχή του νέου έτους, προεξάρχοντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, παρουσία των τοπικών Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του ευσεβούς λαού.

 




Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ