Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Διήμερο Σεμινάριο Πνευματικών στη Μητρόπολη Δημητριάδος

Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, 2015



Στα πλαίσια της διαρκούς μερίμνης για τον καταρτισμό των Πνευματικών και των υποψηφίων Πνευματικών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, θα πραγματοποιηθεί Διήμερο Σεμινάριο Πνευματικών, 11 και 13/2, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

 

 Την πρώτη ημέρα (11/2) θα ομιλήσουν:

Α. Ο Πρωτ. Νικόλαος Δουληγέρης, Εφημέριος Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αχαρνών, με θέμα: «Η Πνευματική καθοδήγηση σχετικά με τον έρωτα και την σεξουαλικότητα»

Β. Ο Πρωτ. Βασίλειος Θερμός, Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων, Καθηγητής της Ανωτάτης Εκκλ/κής Ακαδημίας Αθηνών, με θέμα: «Πόσο καλά γνωρίζουμε τον εξομολογούμενο; Η σημασία του ιστορικού»

 

Τη δεύτερη ημέρα (13/2) θα ομιλήσουν:

Α. Ο Αρχιμ. Αθανάσιος Παραβάντσος, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, με θέμα: «Τί είναι ο εαυτός και ποια η σημασία του στην Πνευματική καθοδήγηση»

Β. Ο κ. Γεώργιος Κίσσας, Θεολόγος - Ψυχολόγος, Συστηματικός Ψυχοθεραπευτής, με θέμα: «Η δυναμική των οικογενειακών σχέσεων και η ασυνείδητη πλευρά τους»

 

Θα ακολουθεί συζήτηση επί των εισηγήσεων και η σύνοψη των συμπερασμάτων από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.

 





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ