Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Η παρουσίαση της νεκρώσιμης ακολουθίας στο Βόλο (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 17 Μαρτίου, 2015



Το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 και ώρα 7:15 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Βόλου, η πολυμελής χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Βόλου "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ" παρουσίασε με επιτυχία τη Νεκρώσιμη Ακολουθία. Την χορωδία διηύθυνε ο  κ. Μιχάλης Μελέτης, Πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου και Διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος. Στο ξεκίνημα της εκδηλώσεως ομίλησε ο Πρωτοπρ. Θεόδωρος Μπατάκας, και παρουσίασε την Εξόδιο Ακολουθία. αναλύοντας τα μηνύματα που προβάλλονται μέσω των ύμνων και των αναγνωσμάτων της. 

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο γνωστός ηθοποιός κ. Βασίλης Μητσάκης, ο οποίος απήγγειλε όλους τους ύμνους με τον μοναδικό τρόπο που τον διακρίνει.

Πολλοί συμπολίτες μας παρακολούθησαν την εκδήλωση του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ". Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων επ' ευκαιρία της συμπληρώσεως 20 ετών διακονίας και προσφοράς του. Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος επισφράγισε την εκδήλωση με πατρικά λόγια οικοδομής και ευχές. Να σημειωθεί ότι εθελόντριες του Συλλόγου συνέλεγαν τις προσφορές των προσκεκλημένων της εκδήλωσης.  Πολλοί εκ των συμμετεχόντων προσέφεραν τρόφιμα προς ενίσχυση των σκοπών του "Ε".

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ:

Στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. κ. Ιγνάτιο.

Στους σεβαστούς πατέρες του Μητροπολιτικού Ι. Ν Αγ. Νικολάου Βόλου και όλους τους συνεργάτες τους.

Στον κ.Ευστάθιο Γραμμένο, Πρόεδρο, και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Βόλου "ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ".

Στον κ.Μιχάλη Μελέτη, Πρωτοψάλτη, και σ' όλους τους ιεροψάλτες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της χορωδίας. 

Στον ηθοποιό κ.Βασίλη Μητσάκη και σε όλους τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στην εκδήλωση και προσέφεραν τρόφιμα για τις οικογένειες που στηρίζει ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ".

 

Πηγή: Ο Εσταυρωμένος




Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ