Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Αρωγός στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων η Μητρόπολη Δημητριάδος

Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2011



Συστηματικά και διακριτικά η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος συμπαρίσταται στο ευαίσθητο έργο που επιτελούν κοινωνικοί φορείς και οργανισμοί της Μαγνησίας και, μάλιστα, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και προβληματική οικονομική συγκυρία.

Μετά το χειμαζόμενο, από την κρατική αδιαφορία, Ορφανοτροφείο Βόλου η τοπική Εκκλησία, υλοποιώντας το προσωπικό ενδιαφέρον του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, στάθηκε, για ακόμα μία χρονιά, αρωγός στο έργο που επιτελεί στον τόπο μας το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, ενισχύοντας οικονομικά την λειτουργία του τμήματος κεραμικής.

Για τον λόγο αυτό, ευχαριστήρια επιστολή προς τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο απέστειλε η Αν. Προϊσταμένη του Ιδρύματος κ. Ευθυμία Μούτου, Κοινωνική Λειτουργός, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Το έργο μας γίνεται πιο εύκολο γιατί σ' αυτή μας την προσπάθεια αρωγός είστε Εσείς, που, όποτε ζητήσαμε πνευματική στήριξη ή υλική βοήθεια, μάς την προσφέρατε με αγάπη. Η χορηγία, εκ μέρους Σας, για ακόμη μία χρονιά, της λειτουργίας του τμήματος κεραμικής στο Ίδρυμα, έδωσε στα παιδιά μας μεγάλη χαρά, γεμίζοντας το χρόνο τους δημιουργικά, χωρίς να σκέπτονται, έστω και για λίγο, τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, παρά την μικρή τους ηλικία...»





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ