Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Ανοίγει αυλαία η Ναυτική Εβδομάδα

Τρίτη, 2 Ιουνίου, 2015



Ο νεοσύστατος φορέας Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, «ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ, για τη διάσωση του Πολιτιστικού Αποθέματος», επαναφέρει τη φετινή χρονιά το θεσμό της «Ναυτικής Εβδομάδας στο Βόλο», από 2 έως 8 Ιουνίου, με απώτερο σκοπό η εκδήλωση αυτή να πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Με συνδιοργανωτές τον Δήμο Βόλου, τις Εφορείες Προσκόπων, Συλλόγους ερασιτεχνών αλιέων, τους Ναυτικούς, Αθλητικούς Ομίλους και τα Αθλητικά Σωματεία, θα παρουσιαστούν Χορωδίες, η Φιλαρμονική της πόλης μας και η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού.

Η έναρξη της Ναυτικής Εβδομάδος θα γίνει από τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Ιγνάτιο την Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 8.00 μ.μ., στην παραλία του Βόλου, μπροστά στο Μνημείο Ηρώων, με μουσικό πρόγραμμα από την Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου, θεατρικό από την θεατρική ομάδα Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως και επίδειξη παραδοσιακής Ιστιοπλοΐας από τους Ναυτοπροσκόπους.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και τις υπόλοιπες ημέρες, ως εξής:

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 8.00 μ.μ., στην παραλία του Βόλου, έμπροσθεν της Τραπέζης της Ελλάδος, θα παρουσιαστεί μουσικό πρόγραμμα από το Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Βόλου «Ιωάννης Κουκουζέλης», την Ορχήστρα «Ρυθμός» και την «Πολυφωνική Χορωδία Βόλου».

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου, στις 8.00 μ.μ., στον Προαύλιο χώρο του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου, θα πραγματοποιηθεί  Ημερίδα, σε συνεργασία με την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος.

Ολόκληρο το πρόγραμμα της Ναυτικής Εβδομάδας μπορείτε να το δείτε εδώ

 




Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ