Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Η Ιερά Εικόνα της Αγίας Τριάδος από την Ανατολική Ρωμυλία στην Ευαγγελίστρια

Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2015Ιδιαίτερη τιμή και ευλογία για την Τοπική μας Εκκλησία συνιστά η έλευση της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Τριάδος, από το Καβακλί της Ανατολικής Ρωμυλίας, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας. Η Ιερά Εικόνα, που φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Λιβαδίτσας Πέλλας, θα αφιχθεί την Παρασκευή 5/6, στις 6.00 μ.μ. και θα την υποδεχθεί επισήμως ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, επικεφαλής του ιερού Κλήρου και του ευσεβούς λαού. Αμέσως μετά, θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου.

 

Η Ιερά Εικόνα θα παραμείνει στον Ναό της Ευαγγελιστρίας έως την Κυριακή των Αγίων Πάντων (7/6) και κατά τη διάρκεια του διημέρου θα τελεστούν ιερές Ακολουθίες, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

 

Σάββατο 6/6

7.00 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία

10.00 π.μ. Ιερά Παράκληση στην Αγία Τριάδα

6.00 μ.μ. Εσπερινός επί τη εορτή των Αγίων Πάντων

6.45μ.μ. Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος έως το ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας, με τη συνοδεία παιδικών τμημάτων συλλόγων Ανατολικής Ρωμυλίας

7.30 μ.μ. Αρτοκλασία

8.00 μ.μ. Πολιτιστικές εκδηλώσεις, με τίτλο «3ο Πανθεσσαλικό αντάμωμα Παιδικών Τμημάτων Συλλόγων Ανατολικής Ρωμυλίας και Δημοτικών Σχολείων»

10.00 μ.μ. Πέρας εκδηλώσεων - Επιστροφή της Ιεράς Εικόνος στον Ιερό Ναό

 

Κυριακή 7/6

7.00 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία

10.00 π.μ. Αναχώρηση της Ιεράς Εικόνος

 
Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ