Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Πανηγύρεις Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

Παρασκευή, 26 Ιουνίου, 2015



Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πτελεού θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει την Κυριακή 28/6 ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Την Δευτέρα 29/6 η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι ο ομώνυμος Ιερός Ναός της Νέας Ιωνίας, όπου την παραμονή της εορτής, στις 7.00 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνάτιου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Θα ακολουθήσει η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος των Αγίων Πέτρου και Παύλου στους δρόμους της ενορίας. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Την μνήμη των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου πανηγυρίζουν επίσης:

 

Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου Αργαλαστής

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θείας Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου Κατηχωρίου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αλεξίου Αλεξοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου Σκλήθρου Αγιάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Νεκταρίου Δρόσου, Αρχιερατικού Επιτρόπου Αγιάς, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ