Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ Πορταριάς

Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2015



Την Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ πανηγυρίζει Την Κυριακή 19/7 η ομώνυμη Ιερά Μονή της Πορταριάς.

 

Την παραμονή της εορτής, στις 7.00 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Για την μετάβαση στην Ιερά Μονή θα ξεκινήσει λεωφορείο, στις 5.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου (πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 24210 40669)

 

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στις 7.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, επί τη μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου, προεξάρχοντος του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Αθανασίου Κολλά, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής του Προφήτου Ηλιού, θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Αγάθωνος Ντάτσιου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου των Ιερών Πανηγύρεων θα εκτίθεται προς προσκύνηση τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Οσίου Σεραφείμ, του Σάρωφ.

 





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ