Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Πανηγύρεις Αγίας Μαρίνης

Παρασκευή, 15 Ιουλίου, 2011



Την μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης τιμά η Εκκλησία μας το διήμερο 16 και 17 Ιουλίου.

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Κισσού την παραμονή της εορτής (16/7), στις 7,30 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο, ενώ ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Ο Σεβασμιώτατος, ανήμερα της εορτής, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει (17/7), στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Αλυκών, ενώ την παραμονή της εορτής κατά την ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού θα προστεί και θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Ιγνάτιος Αναγνωστόπουλος.

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Άφήσσου, κατά την ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού θα προεξάρχει και θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης, ενώ ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην οποία θα προστεί και θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Χριστοφόρος Καρδατζής.

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Βόλου, την παραμονή της εορτής θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, ενώ ανήμερα της εορτής θα στη Θεία Λειτουργία θα προεξάρχει και θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Χρυσόστομος Παπαδόπουλος.





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ