Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Η Παγκόσμιος Ύψωση του Τιμίου Σταυρού

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, 2015



Την μεγίστη εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού τιμά η Εκκλησία μας την Δευτέρα 14/9.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος το Σάββατο προ της Υψώσεως (12/9) θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Δήμητρας Αγιάς. Την Κυριακή προ της Υψώσεως (13/9) θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου.

 

Την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού πανηγυρίζουν:

 

Α. Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Β. Ιερός Ναός Τιμίου Σταυρού Κάτω Γατζέας

Την παραμονή της εορτής, στις 7.30 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Γ. Ιερός Ναός Τιμίου Σταυρού Πινακατών

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

 





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ