Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Κυκλοφορήθηκε η νέα «Πληροφόρηση»

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2015



Κυκλοφορήθηκε το νέο τεύχος της εφημερίδας «Πληροφόρηση» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος (Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2015), με πλούσια ύλη και φωτογραφικά στιγμιότυπα.

 

Στην 1η σελίδα φιλοξενείται το Μήνυμα του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου για την έναρξη του νέου Ιεραποστολικού έτους.

Στην 2η σελίδα ο αναγνώστης θα συναντήσει τη νέα μόνιμη στήλη, με τίτλο «Αντιαιρετικά», την οποία υπογράφει ο Υπεύθυνος του Γραφείου επί των αιρέσεων της Τοπικής μας Εκκλησίας Αρχιμ. Αθανάσιος Κολλάς. Το θέμα του τεύχους είναι «Η νέα εποχή του Υδροχόου».

 

Ακολουθούν άρθρο του Αρχιμ. Επιφανίου Οικονόμου, Ιεροκήρυκος, με τίτλο «Μνήμη Αγίων Μικράς Ασίας» και του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, με τίτλο «Σταυρός: από τον θάνατο στη ζωή».

 

Στην 5η σελίδα δημοσιεύεται το συνολικό πρόγραμμα των φετινών Γενικών Ιερατικών Συνάξεων, που είναι αφιερωμένες στις νεοφανείς αιρέσεις και παραθρησκευτικές ομάδες και στην ποιμαντική αντιμετώπισή τους.

 

Ακολουθεί άρθρο του κ. Ευσταθίου Γραμμένου, Θεολόγου, με θέμα «Η Σκέπη της Θεοτόκου και το έπος του ΄40».

 

Στη συνέχεια, δημοσιεύεται μικρό οδοιπορικό από την επίσκεψη των Γιατρών της Αγάπης και κλιμακίου των Ιεροψαλτών και Αναγνωστών μας στα Βράνια της Σερβίας, ενώ ακολουθεί δισέλιδο με όλες τις ιεραποστολικές δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως κατά την τρέχουσα χρονιά.

 

Ακολουθεί εξασέλιδο με ειδήσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις και δράσεις της Τοπικής μας Εκκλησίας στην παρελθούσα περίοδο και το τεύχος ολοκληρώνεται με την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου, με τίτλο «Πίσω από τα καθημερινά», που υπογράφει ο Φιλόλογος κ. Χρήστος Ξενάκης.

 

Το νέο τεύχος της «Πληροφόρησης» διανέμεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Τοπικής μας Εκκλησίας, ενώ σε ηλεκτρονική μορφή μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

 





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ