Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Τιμητική αναγνώριση σε παλαίμαχους Επιτρόπους του Μητροπολιτικού μας Ναού

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου, 2015



Φιλανθρωπική συναυλία για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Σίτισης «Δός Ημίν Σήμερον» πραγματοποιήθηκε (7/12) στο Πν. Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, του Παν. Μητροπολίτου Καρπασίας κ. Χριστοφόρου, των Στελεχών του Μητροπολιτικού μας Ναού, του Βουλευτού Μαγνησίας κ. Χρήστου Μπουκώρου, εκπροσώπων των Αρχών και πλήθους φιλόμουσων συμπολιτών μας. Στη συναυλία εμφανίστηκαν οι εκλεκτές Δημοτικές Χορωδίες Αγριάς και Νέας Αγχιάλου, υπό την δ/νση των κ.κ. Βλάση Μαστρογιάννη και Γιώργου Διαμαντόπουλου, αντίστοιχα.

 

Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση ήταν η απόδοση της οφειλόμενης τιμής σε τέσσερα παλαίμαχα και εκλεκτά στελέχη του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, που εργάστηκαν αόκνως και θυσιαστικώς, επί σειρά ετών, ως Εκκλ/κοί Σύμβουλοι και μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής του «ΔΟΣ ΗΜΟΝ ΣΗΜΕΡΟΝ». Πρόκειται για τους κ.κ. Αρχοντή Παντελόπουλο, Συνταξιούχο Δάσκαλο, Απόστολο Κωστούλα, Απόστρατο της Αεροπορίας, Ειρήνη Σγαρδώνη και Μαρία Κυριακοπούλου. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε το Δωδεκαήμερο των εκδηλώσεων επί τη μνήμη του Πολιούχου μας Αγίου Νικολάου.

Για τους τιμηθέντες μίλησε ο Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού μας Ναού Πρωτ. Χαρίλαος Παπαγεωργίου, ενώ ο Σεβ. κ. Ιγνάτιος απένειμε τιμητική πλακέτα και επεσήμανε το ήθος, την ευλάβεια, την ταπείνωση και την ποιότητα του έργου των τεσσάρων παλαίμαχων Επιτρόπων, ενώ εξήρε την συμβολή του παλαιότερου στελέχους του Μητροπολιτικού Ναού Πρωτ. Βασιλείου Ακριβοπούλου, ο οποίος ανέδειξε τα πρόσωπα που τιμήθηκαν και πολλά άλλα, με τα οποία προικοδότησε τους διαδόχους του. Οι ίδιοι οι τιμηθέντες, με ιδιαίτερη σεμνότητα και συστολή, ευχαρίστησαν για την εξαιρετική τιμή και απέδωσαν τους καρπούς του έργου τους στην αγάπη του Θεού και του Προστάτου μας Αγίου Νικολάου, ο Οποίος είναι πάντοτε ο εμπνευστής και συμπαραστάτης τους.

Από τη μεριά του, ο Πανιερώτατος κ. Χριστοφόρος επεσήμανε ότι «η αποψινή ήταν μία εκδήλωση ποιοτικής αντίστασης. Όσο ο λαός μας έχει ποιότητα πνευματική και κρατά μέσα του τις αξίες της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, ως βίωμα και εμπειρία, καμία κρίση δε φοβάται. Μόνο μία κρίση φοβάται, όταν χαλάσει ο ίδιος...»

 




Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ