Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Κυκλοφορήθηκε η νέα «Πληροφόρηση»

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου, 2015



Κυκλοφορήθηκε το νέο τεύχος Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2015 της εφημερίδας «Πληροφόρηση», της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, το οποίο είναι αφιερωμένο στην μεγίστη εορτή των Χριστουγέννων.

 

Στην 1η σελίδα δημοσιεύεται το Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, με τίτλο «Σε ταραγμένους καιρούς μας επισκέπτεται ο Θεός».

Στο αφιέρωμα των Χριστουγέννων γράφουν, επίσης, ο Αρχιμ. Αμφιλόχιος Μήλτος, με τίτλο «Οι Μάγοι από την ανατολή» και ο Αρχιμ. Χριστοφόρος Καρδατζής, με τίτλο «Πρόσφυγας και άστεγος».

Στην στήλη «Αντιαιρετικά», ο Αρχιμ. Αθανάσιος Κολλάς γράφει για τις «Παραθρησκείες ή παραθρησκευτικά φαινόμενα, παραψυχικά φαινόμενα, προλήψεις και δεισιδαιμονίες».

Ακολουθεί αφιέρωμα στις εκδηλώσεις για τον σπουδαίο Ορθόδοξο Θεολόγο της εποχής μας, Μητροπολίτη Διοκλείας Κάλλιστο Ware.

Ακολουθεί δισέλιδο για τις δύο πρώτες Ιερατικές Συνάξεις, με τίτλο «Οι αιρέσεις ως ποιμαντική πρόκληση», που υπογράφει ο Αρχιμ. Επιφάνιος Οικονόμου, ενώ δημοσιεύεται και η συνέντευξη του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου στην ιστοσελίδα presspublika.gr, με τίτλο «κοινωνικός και πνευματικός καρκίνος ο ρατσισμός».

Ακολουθούν έξι σελίδες με ειδήσεις  και γεγονότα της Τοπικής μας Εκκλησίας, του τελευταίου διμήνου, συνοδευόμενες από σχετικό φωτογραφικό υλικό και το τεύχος ολοκληρώνεται με το Μήνυμα του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, επί τω νέω Έτει 2016.

Το νέο τεύχος της «Πληροφόρησης» διανέμεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Τοπικής μας Εκκλησίας, ενώ σε ηλεκτρονική μορφή μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

 





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ