Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ με τους τροφίμους του ΞΕΝΩΝΑ "ΦΙΛΥΡΑ"

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2016



Ο "Εσταυρωμένος" και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν (31/12) παραμονή πρωτοχρονιάς,  τον Ξενώνα "ΦΙΛΥΡΑ" της ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου και παρέθεσαν εορταστικό γεύμα σε όλους τους τροφίμους και τους εργαζομένους του ιδρύματος. Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν συγκινητική και τα πρόσωπα των συνανθρώπων μας έλαμπαν από χαρά και ευγνωμοσύνη. Ο Πρόεδρος του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ", π. Θεόδωρος Μπατάκας, ευλόγησε την παραδοσιακή βασιλόπιτα, μετέφερε  τις ευχές και την αγάπη των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, μοίρασε δώρα σ' όλους και υποσχέθηκε πως θα συνεχιστεί η μέριμνα των ανθρώπων του "Ε" για όλους τους τροφίμους.

Τον π. Θεόδωρο συνόδευαν οι συνεργάτες του: κ. Μαριάνθη Γάκη, μέλος του Δ.Σ. ο Γιάννης Νικολόπουλος, μέλος της Δ.Ε. του Σταθμού Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών "ΔΙΑΚΟΝΙΑ, η κ. Μαίρη Γατσά και η κ. Αγγελική Τέρπου, εθελόντριες του "Ε". 
Η Υπεύθυνη της Νοσοκομειακής Υπηρεσίας κ. Παναγιώτα Τσάρκα απέστειλε στο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ" ευχαριστήρια επιστολή, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: "Σας ευχαριστούμε γιατί επανειλημμένα έχετε σταθεί δίπλα μας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε και μας έχετε βοηθήσει με πολλούς τρόπους (ρουχισμό, προσφορά γευμάτων, οικιακό εξοπλισμό και ψυχολογική συμπαράσταση). Ξέρετε ότι οι ανάγκες που υπάρχουν είναι μεγάλες και πάντα προσπαθείτε να βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Ευχόμαστε νε είστε καλά και να μπορέσετε να συνεχίσετε το καλό σας έργο". 





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ