Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Φιλοξενία των μελών του ΚΕΘΕΑ στις κατασκηνώσεις του Αγίου Λαυρεντίου

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου, 2011
Ευχαριστήρια επιστολή στον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο απέστειλε ο Πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Επανένταξης ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ «για την υποδοχή και φιλοξενία του προσωπικού και των μελών του Κέντρου» στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου. Στην επιστολή σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι «Η ενέργειά σας αυτή μάς δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε το δύσκολο δρόμο της απεξάρτησης, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται και στηρίζουν το έργο μας».

Εξάλλου, σχετική ευχαριστήρια επιστολή απέστειλαν και τα μέλη του ΚΥΕ του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, στην οποία, μεταξύ άλλων, σημειώνουν: «Μάς δώσατε ξανά την ευκαιρία να ονειρευτούμε, να γεμίσουμε εικόνες, να απολαύσουμε τις μυρωδιές της φύσης. Χαρήκαμε, παίξαμε, νιώσαμε ελεύθεροι και ζωντανοί, γεμίσαμε με αγάπη και μοιραστήκαμε το γέλιο και το δάκρυ μας. Οι θεραπευτικές ασκήσεις στη φύση απέκτησαν μοναδική σημασία για μας. Για πρώτη φορά βιώσαμε όλοι μαζί, τη διαδικασία των «καθαρών» διακοπών. Θωρώντας τον καταγάλανο ουρανό και τις ομορφιές της φύσης, αναγνωρίσαμε ξανά τις ομορφιές της ζωής και ενισχύσαμε την απόφασή μας ότι μάς αξίζει να ζούμε καθαροί».

Υπενθυμίζεται ότι το φετινό καλοκαίρι ήταν το 2ο κατά σειρά που τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ φιλοξενήθηκαν στις κατασκηνώσεις του Αγίου Λαυρεντίου.





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ