Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Οσίου Γερασίμου στη Μακρινίτσα - Νέο Σπίτι Γαλήνης στον Άγιο Γεράσιμο Βόλου

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, 2016



 

Την μνήμη του Οσίου Γερασίμου του Νέου τιμά η Τοπική μας Εκκλησία την Πέμπτη 15/9.

 

Επίκεντρο του εορτασμού θα είναι η Ιερά Μονή Οσίου Γερασίμου Μακρινίτσης, όπου την παραμονή, στις 7.00 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Πανηγυρίζει, επίσης, ο Ιερός Ναός Αγίου Γερασίμου Βόλου. Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει τα εγκαίνια του Σπιτιού Γαλήνης της ενορίας, του 27ου της Τοπικής μας Εκκλησίας, το οποίο έρχεται να ενισχύσει το πολύτιμο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως στην αντιμετώπιση της ασφυκτικής ανάγκης καθημερινής σίτισης χιλιάδων εμπερίστατων συμπολιτών μας.

 





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ