Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Μνήμη Παπα-Νικόλα Καραπαπαδάκη

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, 2011



Εκδήλωση - Αφιέρωμα στην μνήμη του πρόσφυγα Ιερέα της Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας π. Νικολάου Καραπαπαδάκη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου εντός του Ιερού Ναού της Ευαγγελιστρίας, στις 7 μ.μ. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Ναός της Ευαγγελιστρίας και η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών νέας Ιωνίας Μαγνησίας «Ίωνες»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Ιστορία του Νικολάου Ιερέως», το οποίο επιμελήθηκε ο γνωστός συγγραφέας Δημήτριος Κωνσταντάρας - Σταθαράς και περιέχει το Ημερολόγιο του Παπα-Νικόλα Καραπαπαδάκη, Μικρασιάτη Ιερέα της Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας Βόλου, ο οποίος έμεινε στην ιστορία της πόλης και του Ναού ως ο κληρικός της προσφυγιάς, της ταπείνωσης και της «Ιώβειας» υπομονής.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Προϊστάμενος του Ναού Πρωτ. Κωνσταντίνος Αυγέρης και η Πρόεδρος της Πολιτιστικής Εστίας «Ίωνες» κ. Άννα Αϊβαζόγλου.

Το Βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Σεβ. Μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός και η κ. Βάσσα Παρασκευά, Δρ Θεολογίας, Λυκειάρχης του 1ου Λυκείου Νέας Ιωνίας

Ο Εφημέριος του Ναού Πρωτ. Απόστολος Ντόκος να αναγνώσει αποσπάσματα από το Ημερολόγιο του Παπα-Νικόλα Καραπαπαδάκη.

Την εκδήλωση, που θα συντονίσει ο κ. Δημήτριος Κωνσταντάρας - Σταθαράς, θα επισφραγίσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ