Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Μνήμη Αγίας Βαρβάρας και Οσίου Ιωάννου του Δαμασκηνού

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2016



 

Την μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας και του Οσίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, εορτάζει η Εκκλησία μας την Κυριακή 4/12.

Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι ο ομώνυμος Ιερός Ναός της Νέας Ιωνίας, όπου την παραμονή της εορτής, στις 6.30μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. κ. Ιγνατίου.

Στις 5μ.μ. θα τελεστεί ο Μεθεόρτιος Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Μιχαήλ Κουρσιουμπά, Εφημερίου Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Κατερίνης, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Θα ακολουθήσει η λιτάνευση των Ιερών Εικόνων των Αγίων και του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας,  στους δρόμους της ενορίας.

Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος, ενώ στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο ο Σεβ. Μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός.

 




Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ