Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Μητρόπολή μας

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου, 2016



 

Πέντε λατρευτικές εκδηλώσεις, επί τη υποδοχή του νέου χρόνου, θα πραγματοποιηθούν στη Μητρόπολή μας το Σάββατο 31/12, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Στις 12μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ευλογίας της Βασιλόπιττας της Τοπικής μας Εκκλησίας, από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, παρουσία των Αρχών, των στελεχών του εκκλ/κού έργου και του ευλαβούς λαού μας.

Στις 6.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροσταστούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στις 9.00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου και Αγίας Άννης Βόλου, θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία, , η οποία θα απολύσει στις 12.30 π.μ.

Στις 11.00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου, θα ψαλεί σύντομος Εσπερινός και στις 12 ακριβώς η Δοξολογία, επί τω νέω έτει, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου.

Σκοπός των ως άνω λατρευτικών εκδηλώσεων είναι η υποδοχή του νέου έτους, σε κλίμα προσευχής και περισυλλογής, μακριά από ανούσιες κοσμικότητες, μέσα στο Ευχαριστιακό περιβάλλον της λειτουργικής ζωής της Εκκλησίας μας.





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ