Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Κυκλοφορήθηκε η νέα «Πληροφόρηση»

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, 2017



          Κυκλοφορήθηκε το νέο τεύχος της διμηνιαίας έκδοσης της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Πληροφόρηση» (Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2017).

          Στην πρώτη σελίδα δημοσιεύεται το Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου για την εορτή των Τριών Iεραρχών, με τίτλο «Η διδασκαλία των Τριών Ιεραρχών διέξοδος στα σημερινά αδιέξοδα».

Ακολουθεί άρθρο του Αρχιδιακόνου της Μητροπόλεως π. Ιωήλ Ποδαρόπουλου, με τίτλο «Τριώδιον κατανυκτικόν», ενώ στη συνέχεια δημοσιεύεται δισέλιδο αφιέρωμα στις Ιερατικές Συνάξεις της περιόδου, με τίτλο «Σπουδή στην Παύλεια Θεολογία».

          Στη συνέχεια δημοσιεύεται η μεγάλη συνέντευξη του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου στην εφημερίδα The Huffington post Greece.

          Ακολουθεί οκτασέλιδο με ειδήσεις από τις δράσεις της Τοπικής μας Εκκλησίας το τελευταίο δίμηνο και το τεύχος ολοκληρώνεται με το Μήνυμα του Μητροπολίτου μας για το νέο έτος 2017.

          Τέλος, στην στήλη «Αντιαιρετικά», ο Ιεροκήρυκας Αρχιμ. Αθανάσιος Κολλάς γράφει το 3ο μέρος της αναφοράς του στους Μάρτυρες του Ιεχωβά, ενώ παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Πρωτ. Θεοδώρου Μπατάκα, με τίτλο «Λόγια της στεριάς και της θάλασσας». Την παρουσίαση υπογράφει ο φιλόλογος κ. Ιωάννης Πατρίκος.

          Το νέο τεύχος της «Πληροφόρησης» διανέμεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Τοπικής μας Εκκλησίας, ενώ σε ηλεκτρονική μορφή δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος www.imd.gr





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ