Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Νέο Δ/κό Συμβούλιο στον Αθλητικό Σύλλογο Δημητριάς

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2011



Παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου Σήμερα συνεδρίασε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου ¨Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ¨ και συζήτησε τρέχοντα θέματα του συλλόγου, ενώ προχώρησε στον ορισμό νέου Προέδρου, όπως προβλέπεται από το καταστατικό, μετά την εκδημία του μέχρι πρότινος Προέδρου Άρη Ευαγγελόπουλου.

Ο αείμνηστος Άρης Ευαγγελόπουλος υπήρξε για το σύλλογο δυναμικό στέλεχος και με την παρουσία του τον ανέδειξε στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής μας. Βοήθησε, με τις γνώσεις και την  εμπειρία του, ώστε ο Αθλητικός Σύλλογος ¨Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ¨ να είναι σήμερα ένας οργανωμένος σύλλογος και να μπορεί να συμμετέχει ενεργά στα αθλητικά γεγονότα του τόπου μας. Στη μνήμη του ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Περιβλέπτου, από όπου καταγόταν ο εκλιπών, ως ελάχιστο αντίδωρο της προσφοράς του στον τόπο που τον γέννησε, τον ιστορικό Αθλητικό Σύλλογο της ¨ΝΙΚΗΣ¨ και τον τελευταίο καιρό στον Σύλλογο ¨ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ¨.

Μετά τις προβλεπόμενες από το καταστατικό διαδικασίες νέος πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ¨Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ¨ εξελέγη ο μέχρι τώρα αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Κουτσός, αντιπρόεδρος ο κ. Μιχάλης Πούλιος, Γραμματέας ο κ. Σωτήριος Νικολόπουλος, ταμίας ο Αρχιμ. Μάξιμος Παπαϊωάννου και μέλη οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μελέτης και Αθανάσιος Ζαρίφης. 




Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ