Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Γραφείο Ψυχολογικής Υποστήριξης από την Μητρόπολη Δημητριάδος - Δωρεάν τεστ μνήμης από το Ινστιτούτο Αλτσχάιμερ

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2011



Γραφείο Ψυχολογικής Υποστήριξης ιδρύει η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος

          Γραφείο ψυχολογικής στήριξης συνανθρώπων μας που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες, όπως άνεργοι, ανασφάλιστοι, αναξιοπαθούντες και μετανάστες, πρόκειται να λειτουργήσει η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος.

Το Γραφείο θα λειτουργήσει στα πλαίσια του Συμβουλευτικού Σταθμού Υποστήριξης Πολιτών, που δημιουργήθηκε από την Τοπική Εκκλησία τον περασμένο Μάρτιο, με πρωτοβουλία του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου, με σκοπό την δωρεάν παροχή  συμβουλών σε πολίτες που αδυνατούν να επιλύσουν προσωπικά τους προβλήματα, είτε διότι δεν γνωρίζουν, είτε επειδή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να απευθυνθούν κάπου οργανωμένα.

Το γραφείο θα ξεκινήσει να λειτουργεί από την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011 και θα στελεχώνεται με εθελοντές ψυχολόγους κάθε Τρίτη 9:00-11:00 π.μ. και κάθε Πέμπτη 18:00-20:00 στο Πν. Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη - Ανθ. Γαζή)

 

Δωρεάν τεστ μνήμης απλό το Ινστιτούτο Αλτσχάιμερ

Εντωμεταξύ, ψυχολόγοι του Ινστιτούτου Αλτσχάιμερ θα πραγματοποιούν δωρεάν τέστ μνήμης σε όλους όσοι έχουν ανάγκη, από την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012 και κάθε Τετάρτη 10 - 12 μ. στο Πν. Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν στο τηλέφωνο 24210 43448





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ