Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Εγκαίνια Ιερού Ναού στον Κονταρόλακα Αλμυρού - Η εορτή του Αγίου Μοδέστου στα Μελισσάτικα - Αγρυπνία για την εορτή του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου, 2011



Εικόνα από σχολή Αγιογραφίας "Δειά χειρός"

 

 

Την Αρχιερατική Περιφέρεια Αλμυρού θα επισκεφθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. Συγκεκριμένα, στον συνοικισμό Κονταρόλακα θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και τα επίσημα Εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου της περιοχής.

 

 

 

Η εορτή του Αγίου Μοδέστου στα Μελισσάτικα

Άγιος Μόδεστος

Την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Μοδέστου, Αρχιεπισκόπου Ιεροσολύμων εορτάζει η Εκκλησία μας την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός των Μελισσατίκων. Για τον λόγο αυτό το Σάββατο, παραμονή της εορτής, στις 6 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ' αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

 

 

Η εορτή του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου στην Ανακασιά

Άγιος Ιγνάτιος ο Θεοφόρος

Τέλος, την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Ιγνατίου του Θεοφόρου θα τιμήσει η ομώνυμη Ιερά Μονή της Ανακασιάς τελώντας Ιερά Αγρυπνία το βράδυ της Δευτέρας 19 προς Τρίτη 20 Δεκεμβρίου. Η Ιερά Αγρυπνία θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ. και ολοκληρωθεί στις 12.30 μετά τα μεσάνυκτα, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ