Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Πανηγύρεις Αγίου Χαραλάμπους και Αγίου Βλασίου

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2012



Την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους εορτάζει η εκκλησία μας στις 10 Φεβρουαρίου. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Αϊδινίου, όπου την παραμονή της εορτής, στις 6.30 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χρυσοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα ομιλήσει σχετικώς.

Πανηγυρίζει, επίσης, ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους Βελεστίνου. Την παραμονή, στις 6 μ.μ., θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ' αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. 

 

Εορτή Αγίου Βλασίου

Στις 11 Φεβρουαρίου η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου. Στην τοπική Εκκλησία πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του ομωνύμου χωρίου του Πηλίου. Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, ο οποίος θα ομιλήσει επικαίρως.




Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ